سایت اینترنتی اهله

خرید اینترنتی

خرید اینترنتی

کنترل کیفیت در صنایع غذایی   روش های آنالیتیکی جهت ارزیابی کیفیت مواد غذایی   روش های متداول: عدم امکان کنترل آسان و مداوم ، پرهزینه، ناز به تکنیسین مجرب، مراحل استخراج و تیمار نمونه ، زمان بر   نیاز صنعت غذا به روش های آنالیتیکی کارآمد   بیوسنسورها: گزینه مناسب بیوسنسورها: زیر مجموعه سنسورهای شیمیایی و دارای دو بخش گیرنده بیولوژیک   و مبدل فیزیکوشیمیایی بیوسنسور آنزیمی انتخاب گری بالای سوبسترای مورد نظر امکان ایزوله کردن آنزیم ها از منابع گوناگون ...
  • Oheloe Oheloe

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی